“SVE ZAVISI OD PINKA, POD UGOVOROM SAM!” Bivša učesnica se vraća u Belu kuću, otkrila sve o TUŽBAMA zadrugara (VIDEO)

360

Rediteljka i bivša rijaliti učesnica Jelena Golubović pojavila se na promociji nove emisije voditelja Stefana Usiljanina.

Tu su bili prisutni i brojni drugi bivši zadrugari, a Jelena je progovorila na brojne teme, uključujući i svoj povratak u rijaliti.

Ovom prilikom je žestoko osudila roditelje Anđele Đuričić, koji svojoj ćerci nisu poslali uskršnju čestitku i samim tim joj jasno stavili do znanja da ne opravdaju njenu vezu sa Zvezdanom Slavnićem.

– To je najveći hrišćanski praznik. Mene je mama podržala kad god sam grešila. Ja nikog ne bih osuđivala, da mi je rod rođeni. Na najveći hrišćanski praznik sramota je Anđeline roditelje što joj nisu čestitali praznik! Osuđujem njihov postupak – izričita je bila Golubovićka.

Otkrila je i da li se vraća u Belu kuću.

– Ja sam pod ugovorom, sve zavisi od Pinka! – rekla je ona.

Kontroverzna rijaliti učesnica otkriva da je zaljubljena.

– Ja sam najinteligentnija i najiskrenija zadrugarka. Ja ne mogu da funkcionišem bez ljubavi. Ne znam da li postoji žena koja će reći da nije gladna ljubavi i se*sa.

Progovorila je i o sukobom sa Urošem Ćertićem, te da li će ići na sud.

– Za tužbu sam zakasnila, jer je prošao zakonski rok od 30 dana. Nisam dobila dozvolu da razgovaram sa svojim advokatom, iako sam molila i tražila. Bože moj, onaj odozgo je sudio svima koji su me povredili. Svakome je vratio kosmos. Ili više nije živ ili je debelo platio… – kazala je ona.

Detaljnije pogledajte u videu ispod.

srbija danas