ETIKETIRANE KAO LJUBAVNICE: Dalila i Anđela zauvek obeležene – Huso je OVAKO GOVRIO dok su Đuričići OPAKI

399

Tkom sinoćne emisije Pretres nedelje, glavna tema među zadrugarima, svakako je bilo ponašanje roditelja Anđele Đuričić koji joj nisu poslali čestitku za Uskrs, što je nju neverovatno mnogo pogodilo. Reč da to i prokomentariše, između ostalih dobio je Lepi Mića.

– Njeni roditelji su bili ponosni na nju prošle godine, a ona je njihovo dete i kada je dobra i kada je loša. Ne mogu da budu uz nju samo kada je dobro. Svi smo mi videli kako je Dalilin otac poslao Dalili poruku iako je ona bila gora od Anđele, on je stao uz nju i rekao ja sam tvoj babo. Ja sam svojoj ćerki rekao da radi kako želi, ali je bitno da mi budemo uz nju. Nijedan otac, nijedan roditelj nije za veze ovde, niti Majin otac, niti Aleksandrina majka. Ona je prošle godine bila primer svima, svi su je hvalili. Znam ja da se oni nje neće odreći ali ružno je da je ovako kažnjavaju, dete se ne kažnajva. Ona se odlučila na ovaj korak, a da li je dobro ili nje, nije da sudimo. Nije ona nikoga ubila, jeste to greška njena. Moja ćerka je moje dete, ja sam uz nju uvek. Ona je bila dobro dete, bili su ponosni na nju, sada su dbili šamar,ali treba da budu uz nju – rekao je Mića.

– Upravo što je Mića rekao za nju, svi smo mi bili ponosni na nju prošle godine, ali verujem da je to prevelika bol za roditelje jer su očekivalia da će opet biti ponosni, a sada su ljuti. Od svih smo ovo očekivali, ali od nje nismo. Ja kao roditelj razumem, ne slanje poruke njoj je test da ona shvati neke stvari, ja sam za svoje roditelje bio najgori, ali sam se trudio, jer su mi roditelji stavljali do znanja da grešim. Ne sme da greši, bila je svesna sebe, zna ona težinu svega, a najveći je problem jer je to urađeno na javnoj sceni. Ovo je možda test koliko je Zvezdan spreman nju da uhvati, ona uvek može da se vrati kući, a sada je ono eto ti je da vidim da li je to to. Njima je trebalo da se ona trgne, a da li su uspeli, videćemo – rekao je Miljan

Zadrugari su na ovaj način pokušali da naprave paralelu između prošlogodišnje situacije u kojoj se našla Dalila Dragojević i ovogodišnjom u kojoj se sa druge strane našla Anđela. Da li i vi vidite neku sličnost i da li su Anđini roditelji mogli da se ugledaju na Husu, Dalilinog tatu?

srbija danas