“ISPALI SU HEROJI NACIJE, A ANĐELA JADNICA!” Potez Đuričića podelio publiku – Nisu to roditelji kao Anabela i Gagi

344

Sada je već poznato kako roditelji Anđele Đuričić nisu podržali svoju ćerku i njenu ljubav sa Zvezdanom Slavnićem, te su je kaznili tako što za Uskrs nisu poslali nikakvu poruku, a kamoli poklon.

Mnogi ovaj čin Đuričića posmatraju kao ispravan, jer im je ćerka ukaljala obraz i čast kako pojedini tvrde. Međutim ima i onih drugih koji smatraju da tako sa detetom ne treba postupati.

Sinoć, tokom emisije Pretres nedelje, zadrugari su takođe polemisali na ovu temu, kada je Marija Kulić istakla kako joj je potpuno jasno zašto Anđelini roditelji tako postupaju, objasnivši da je sve ovo javno i pod budnim okom javnosti, te da su zbog toga osetili pritisak da tako i postupe.

– Ja sam svašta radio, pa su moji prijatelji i naravno porodica bili uz mene. Nisam znaoi da Anđelini vole taj sado-mazo fazon – dodao je pomalo izrevoltirani i vidno zbunjeni Zvezdan.

Kao što je na početku teksta navedeno, postoje i oni koji čin Anđinih roditelja osuđuju smatrajući da tako nije ispravno za postupiti.

– Sad su joj roditelji ispali heroji nacije, a ona jadnica. Sram vas bilo Đuričići – glasio komentar ostrašćene gledateljke.

srbija danas