‘PRIBLIŽNIH JE GODINA KO NJEN OTAC!’ Dragić izneo ŠOK TVRDNJU zbog izostanka čestitke Anđeline porodice, Slavnić ustao kao oparen, pa se JAVNO OBRATIO porodici Đuričić: ONA IMA GDE!

384

U toku je je emisija Pretres nedelje”. Reč je dobilo Ivan Dragić kako bi prikomentarisao to što je danas čestitka podrške roditelja Anđele Đuričić izostala.

Rekao sam Anđeli da će joj porodica zameriti jer se odlučila za oženjenog muškarca, koji je približnih godina ko njen otac – rekao je Dragić.

Moj otac ima šezdeset četiri godine, nisu ni približnih godina – dodala je Anđela.

Zvezdan flertuje sa devojkama na tokom žurke. To je njena porodica primetila, zato ne žele da prihvate taj odnos. Nije predstavila sebe onakvom kakava je. Odlučili su na ovaj način da je kazne – istakao je Dragić.

Time su dali povoda da je ljudi koji je ne znaju osuđuju i vređaju. Mogli su samo da napišu: ”Vole te tata i mama.” Ja sam najgori, ali nije valjda Anđela nagora svojim roditeljima. Moj otac je sin legendarnog košarkaša. Da li je on kriv jer sam ja zavrtšio na ulici? Ne. Nikada se nije usaglasio sa mojim postupcima, ali me se nikada nije odrekao. On je svoje rekao, ogradio se, ali me se nikada nije odrekao. Majka me se pogotovo nikada nije odrekla. Nikada me nisu hvalili, ali mi nisu stali na ranu. Ja ne želim da odvojim Anđelu od roditelja, ako oni sada misle da sam po nju loš. Ona će uvek imati ovde da živi, ako se nešto desi. Ako su ovo uradili, onda je trebalo da joj otvore salon u Beogradu, pa da se druži – rekao je Zvezdan.

Saglasan sam sa Zvezdanom. Možda su oni zauzeli ovakav stav baš zato što je razlika u godinama velika – rekao je Dragić.

Šta sam ja uradio za nju? Ja nisam ništa uradio? – upitao je Zvezdan.

Da je moja ćerka uradila nešto strašno, možda i ja ne bih poslao čestitku – dodao je Dragić.

Prvo bih da kažem da je Anđela dobra devojka, poštujem je, ali da niko ne bi voleo da mu je ćerka rasturila nečiji brak, a niko ne garantuje da će to da opstane. Crna Gora je po tom pitanju takva, zadrtiji smo od komšija, ali možda je surovo ne poslati čestitku. Ja bih lično to uradio. Mislim da bi joj jedno ”Volim te” značilo jako – rekao je Marko.

pink