ANĐELA PLAČE, NE PRESTAJE! Jeca jer roditelji od sramote nisu poslali čestitku za Uskrs: Dotuklo me je ovo, TOLIKO JE SUROVO!

292

U toku je emisija “Pretres nedelje”, a voditeljka Ivana Šopić je podigla Anđelu Đuričić kako bi prokomentarisala to što joj roditelji nisu poslali čestitku za Uskrs.

Meni je jedino bio strah da mi ne dođe ništa, da li je dobro ili loše nije bitno, samo da mi nešto dođe. Emocije su mi bile pomešane. Hvala svima koji su poslali poklone, ali meni je podrška porodice najbitnija. Razumem, ljuti su, ali mogli su bilo šta da mi pošalju. Ajde kao oni mi nisu poslali ali moja najbolja drugarica mi nije poslala. To ne mogu uopšte da objasnim, moram da ti kažem iskreno da sam u šoku. To me je dotuklo, nisam ništa radila namerno, zaljubila sam se. Koji god sadržaj čestitke da je bio, ojačaće me. Svako dete je zaslužilo da dobije čestitiku od svojih roditelja. Trenutno sam u najlošijoj fazi u životu, prosto ne mogu da opravdam to što mi nisu poslali čestitku – govorila je Anđela.

Ja nemam komentar što se tiče te drugarice, to mi je užasno. Za roditelje, ali drugarica koju gledaš kao sestru, to mi je, ne znam – dodao je Zvezdan.

Misliš da su odabrali jako surov način da ti dokažu koliko su ljuti na tebe? – upitala je Ivana.

Mislim da je to najsuroviji način, meni je ovo toliko surovo. Ne mogu da zamislim svoje roditelje da mi nisu poslali čestitku. Pogotovo moja mama koja je jako vezana za mene, ne mogu to da zamislim. Dešava se ovo, jedino su oni mogli da mi daju vetar u leđa. Mislim da svako dete zaslužuje da dobije čestitku – kazala je Anđela.

.

pink