‘NE BI SMELA NA ULICU DA IZAĐEŠ KAD BIH…’ Bojanić zapretio Ani Ćurčić da zna mnogo o njoj! Nisam ti kriv što te je ODJAVILA SLAVICA

900

DJ Tamaris naredni mali budžet dala je Mikici Bojaniću.

Sledeći budžet dajem Mikici. Ti si apsolutno sličan kao i ta tvoja ekipa u kojoj se nalaziš. Boli me uvo za tebe, ne zanimaš me za dva života. Zameram ti što udaraš po porodici, to je katastrofa! Tvoje ponašanje je dno dna koliko godina imaš i za nekoga ko sebe predstavlja kao porodičnog čoveka! Mislim da šuruješ jer nisi dovoljno jak kao individua. Bilo mi je prejadno i presmešno ono naručivanje kod Džastina. O tebi nemam lepo mišljenje, više puta si me uvredio. Žene i devojke koje ti se ne priklanjaju i ukažu ti poštovanje, ti ne ukažeš. Osobe kao što si ti ne želim u svom društvu. Tvoje ponašanje mi je užasno, to alkoholisanje. Svi se prave ćoravi i gluvi na vaše reči, pa onda krenu šlageri: “Ja sam divan, sjajan, bajan”, a u suštini niste. Lakše vam je da se udružite i ke**te po nekolicini ovde. Za mene si ljiga i tako će biti do kraja – rekla je Tamaris, a onda se oglasio Mikica i ušao u verbalni sukob sa Anom Ćurčić.

Ja se ne predstavljam kao porodičan čovek, ja jesam porodičan čovek. A to, objasnio sam ti u pabu, malo pre si rekla da sam ti dobacivao, samo sam ti najlepšim rečima objasnio da si ti ta koja si ustala i počela da me provociraš, a onda sam ja izneo ono što su činjenice. Toliko od mene, mislim da imaš pravo na svoje mišljenje, neću da koristim ružne reči, ti i ovi tvoji istomišljenici, teško je budali objasniti da je budala… Ja ne varam pred kamerama, ja to radim napolju. Imaš mir i u kući i van kuće! Tako da, mislim da ipak ljudi koji nas gledaju sude svima o nama i govore ono što mi govorimo. Drago mi je da mi ne sudite vi pojedinci, ti i tebi slični. Nisam ti ja kriv što te je Slavica odjavila! – rekao je Mikica.

Uuu, samo zapamti šta pričaš sada – dodala je Ana.

Ja se ne predstavljam, jako sam ponosan na svoju porodicu. Teško je budali objasniti da je budala, hvala ti na malom budžetu – rekao je Bojanić.

Pošto si rekao da je šmeker onaj koji vara ženu da se ne sazna, nije mi jasno – rekla je Tamaris.

Znaš šta to znači, to za Slavicu?! Znači da mogu da pričam šta poželim, samo je to popustilo moje kočnice. Ti si ovde najperfidniji čovek u kući – rekla je Ana.

To tvoje mafijanje napolju kad izađeš! To sa Zoricom Marković da sam najperfidniji. Ja mislim da ne bi smela da ustaneš kada bih ti dve reči rekao! Smem da ti se zakunem u sve troje dece da ne bi mogla da ustaneš, gde ti ideš i s kim sve – rekao je Mikica.

Ja želim da mi kažeš gde sam i s kim išla – rekla je Ana.

Ako ne znaš da se švaleraš, onda to ne diraj, to važi generalno za sve… Ja se nikada nisam mešao u tvoj život, vi ste ovde život predstavili, mi to komentarišemo. Ja mislim da tebe najmanje komentarišem, ne želim da se mešam – rekao je Bojanić.

Kakav si ti pokvaren čovek i čime se baviš?! Cccc. U svakom momentu možeš da ustaneš i kažeš gde idem i šta radim, ali pazi šta mi kažeš da ne pojedeš svoja go**a – rekla je Ana.

Pretiš itekako, uzmi šaržere svoje, pa napolju…U radiju sam izneo mišljenje o tebi, Zvezdanu i to je bio kraj! Napolju ne bi smela da izađeš na ulicu, a ovde da ustaneš, ali se ja ne bavim tobom. Imaš pravo, okej, misliš da sam loš, a ne da mi dobacuješ – rekao je Mikica.

Ćeraćemo se do kraja za to: “Gde sam išla i šta sam radila?” – rekla je Ana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

pink