UNIŠTILA LEPOG MIĆU! Ana Ćurčić urla: Matori glibu, od mene ćeš dobiti SVA G*VNA KOJA SI ZASLUŽIO! Zgaziću i tebe i ovu tvoju ekipu!

329

U toku je podela budžeta, ovonedeljni vođa Dj Tamaris je podigla Zoricu Marković:

Sledeći veliki budžet ide Zorici, ona je žena koja je stala uz mene, žena koja je pričala sa mnom kakve se stvari ovde rade. Obe smo se zgrožavale na neke stvari. Drugim ljudima smeta, meni je drago što imam tu privilegiju da pijem kafu sa njom. Najjača si ovde, moje poštovanje imaš. Znaš sve, za tebe veliki budžet – kazala je Tamaris.

Pozdrav za džukelu, imam tri najbolja muškarca na svetu. Pozdrav za Popaja i Cacu. Što se tiče Tamaris, nisi glupa, uvek se javi za reč i hvala ti što si mi pružila mogućnost da se odmorim u hotelu – kazala je Zorica.

Ti si ustala ovde i zahvaljuješ se umesto da samo njoj kažeš hvala. Tamara sine, ti si se ozbiljno istripovala, boli me uvo šta si pričala za mene, ali opasno si se… – dobacio je Ivan.

Ivane, bungiš te napustio, pa si podigao loptu. Sada ćete da vidite vi svi što ste mi *enjali po glavi – vikala je Ana Ćurčić.

U, baš sam se us*ao – kazao je Ivan.

Sad ću ja da ti objasnim na sve žalopojke i šlagere – rekla je Ana.

Ja tebe ne vređam – rekao je Mića.

Ni ja tebe ne vređam, samo kažem da si gargamel. Tri meseca te slušam, matori glibu jedan glibavi. Od mene ćeš dobiti sva g*vna koja si zaslužio. Zaboravio si da ja mnogo toga znam, imamo mnogo zajedničkih ljudi

Samo ti vređaj – gvorio je Mića.

Na mamu sam slaba, na Caku sam jaka, znaš šta si ti, b*lja jedna najobičnija. O tebi mislim da si jedno veliko zlo. Sad ću da ti se p*serem po celoj tvojoj ekipi, a ti po mom životu više nećeš – vikala je Ana.

Sad ću i ja da pojačam – kazao je Mića.

Sad kada su stigle čestitke, niko me više neće zaustaviti. I molim te da sada za svaku našu raspravu imaš poseban bade-mantil – govorila je Ana.

Pokaži pravo lice, tako govori, ja ti nisam rekao ružnu reč – rekao je Mića.

Vrlo ću da pričam o svakome sve što sam posmatrala vrlo pametno. I ne zaboravi imam 46 godina, a ne kao ove tvoje marionete – rekla je Ana.

Detaljnije u video prilogu.

pink