ĆERKI NISU POSLALI ČESTITKU! Pozvali smo porodicu Anđele Đuričić nakon što ih je uživo na televiziji izvređao ”zet” Zvezdan Slavnić

1247

Dvedesetčetvorogodišnjoj učesnici “Zadruge” Anđeli Đuričić preseo je drugi dan Vaskrsa jer joj u Belu kuću danas nije stiglo željeno pismo njenih roditelja, zbog čega je sada sve uverenija da su je definitivno “otpisali” zbog neviđene bruke koju im je priredila ušavši u emotivnu vezu s 22 godine starijim, oženjenim Zvezdanom Slavnićem.

Zadrugari su danas, povodom praznika, sa Darkom Tanasijevićem čitali čestitke i pisma najmilijih i radovali se poklonima, ali ne i Anđela. Đuričićeva je prethodne noći dramila jer nije dobila pismo od roditelja, a danas je pala u očaj čim je voditelj na početku današnjeg druženja nagovestio da su neki dobili pisma i poklone, neki samo poklone, a neki ništa.

Kada je prozvao njeno ime, Darko joj je čestitao praznik, a potom objasnio da joj pokloni stižu, ali ne i pisma roditelja i drugarice popadije, budući da niko ni reči nije ispisao. Anđela je odmah izjurila iz kuće i počela da plače, a za njom je pošao Zvezdan, koji ju je sve vreme smirivao.

Na iznenađenje brojnih gledalaca, njen partner Zvezdan Slavnić se potom preko kamere direktno obratio njenim roditeljima.

Ni meni za moje dete ja ne bih bio pravi izbor, ali mislim da je jako ružno ovo što ste uradili. Nju ne krivim, krivim sebe za sve što se dešava ovom detetu i nije zaslužila da ovo radite. Vi ste razlog za ovo što ste je pustili da uđe i uradi. Ako ste ovo dozvolili, da ovde pronađe prijateljstvo, drugove i momka, vaša je greška. Stvarno me ne zanimate u apsolutno nijednom trenutku, a ovo je vaša ćerka koja je kad se dešavalo šta se dešavalo povukla vašu porodicu. Sram vas bilo, a ja ću biti uz nju i dalje – poručio je Zvezdan, dok je Anđela sve vreme neutešno plakala.

Kako bismo proverili zbog čega svojoj ćerki nisu poslali pismo, kao i kako komentarišu Zvezdanove reči koje su usledile, pozvali smo Anđelinog oca, koji nam nije odgovorio na poziv. Nem je posle svega bio i Anđelin rođeni brat, koji takođe nije želeo da se javi.

Od komentarisanja Anđelinih postupaka u “Zadruzi” je, po svemu sudeći, definitivno odustala i mnogo puta pominjana popadija, Aleksandra MIljanić, koja je takođe prestala da nam se javlja na telefon.

Autor: Pink.rs