PRAVO ČUDO NA USKRS: Ana i Zvezdan se PONOVO SPOJILI (VIDEO)

336

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić sreli su se u dvorištu Bijele kuće, dok su išli ka hotelu “Zadruga”, da se spremaju povodom Vaskršnjeg učka.

Njih dvoje naravno nisu progovorili ni riječ, niti se pogledali, a kad su ušli u hotel Zorica Marković se zbunila kad ih je vidjela, a Ana je ušla prva u toalet da obavi šta želi, a onda je i napustila hotel.

Inače, Veliki šef pripremio je pravu poslasticu za sve gledaoce rijaliti programa “Zadruga 6”, ali i za same zadrugare. Budući da je Vaskrs, veliki hrišćanski praznik, produkcija je oduvijek vodila računa o ukućanima, te ni ovog puta ništa drugačije postupiti neće.

Kako i dolikuje, u Bijeloj kući biće upriličena veleljepna, otmjena i prava tradicionalna gozba, jer će se održati ručak povodom pomenutog praznika. A sve je potvrđeno i od strane TV Pink, što se dalo zaključiti po najavi ovog događaja, koja kruži od jutros.

Vjerujemo da će zadrugari biti oduševljeni i da će im se osmijesi izmamiti na pomalo umorna lica, jer ko se ne bi ozario da dobije takav tretman.

Kao i prethodnih godina, očekuje se da će na adresu imanja u Šimanovcima pristići i pisma podrške koje će poslati porodice i prijatelji takmičara.

Suze, smijeh, sreća, nostalgija, razočarenje, tuga, ali i strah ispuniće male ekrane jer tenzija i emocije uvek ophrvaju zadrugare u ovakvim momentima. A kako će to sve izgledati, ostaje nam da ispratimo u toku dana i večeri.