OTKRILA DA POSTOJE SIMPATIJE! Milica iznela detalje druženja Zvezdana i Ane Spasojević, pa ŠOKIRALA kada je rekla koji je njen plan! (VIDEO)

381

Naredna sagovornica voditelja Marka Đedovića bila je Milica Veselinović. Ona je otkrila sve o svojim ljubavnim odnosima u Beloj kući.

Rasterećena sam, e sada komentarišem, neću da gunđam sebi u bradu, sada ću da progovorim o svemu. – rekla je Milica.

Je l to nama Bilal ponovo aktivan – uptiao je Marko

Pa da, vratio se u baražu. Ide sve lagano, pričamo, provodimo vreme, ali njjemu smeta šta sam ja radila, a meni semta njegoo ponašanje, neću da žurim, hoću da pustim, da sve ide lagano,. Ja njemu nemam šta da zabranim, sve ide lagao – dodala je Milica.

Često si nedorečena, i ali znaš mnogo toga. Reci mi da lki se Zvezdan svođa Ani Spasojević? – upitao je Markoi.

Meni je Ana rekla, sedela je kod mene na krevetu i tada je Ana bila oopusštena a Zvezdan joj je bacio komentari, a to je bilo dok je Zvezdan još bio sa Anom. Ona se tada naložila jer joj je on komentarisa dekolte, i povukoa ju je sa kosu a ona je rekla da to voli, ona bi se k*esnula sa njim na keca napolju. Nju radi Zvezdan, ali nikada nije rekla da joj se on sviđa. Oni su spavali jedno pored drugo i tada su svašta opričali. On se spreda sa devojkama, a one se lože na to. Ja sam znala sve to i za vino i za kovčeg. Ja iskreno mislim da rekla je Milica.

Ana Ćurčić pokazuje od sebe da kao foliranta, nji iritira što je Zvezdan ne konstatuje, njoj smeta što joj niko ne posvećuje pažnju tu. Nije joj potrebna Zorica, jer je savertuje. ja ne mogu da shvatim ženu koja kaže da nije mogla da ode od njega, a ona ko nije mogla – rekla je Milica.

pink