Sekin muž Veljko ošišan i bez brade, niko ne može da ga prepozna! (Foto)

601

Seka Aleksić i Veljko Piljikić su primjer stabilnog braka koji je ispunjen ljubavlju već više od deset godina.

Prošli su kroz mnoge izazove, a pjevačica često ističe da je zahvalna Bogu što je upoznala svog supruga.

Naime, Veljko prethodnih godina ima veoma specifičan vizuelni imidž, a Seka je jednom prilikom podijelila sa svojim pratiocima njegovu sliku bez brade, dok je putovao avionom.

Piljikić se tada ošišao na kratko, potpuno skinuo bradu, te ga mnogi nisu prepoznali, dok su žene komentarisale da je ozbiljan dasa.

Podsjetimo, pjevačica Seka Aleksić već dugi niz godina je u skladnom braku sa suprugom Veljkom Piljikićem, a jednom prilikom je otkrila detalje njihovog odnosa:

– Svom suprugu svakodnevno priređujem sitnice koje on poštuje i voli, svakodnevno želim da se on osjeća kao kralj u svom kraljevstvu, a ja kao njegova kraljica. Želim da mu sve pružim i da mu sve bude na dohvat ruke – rekla je ona.

– Najviše volim da ga obradujem kada ostanem sama sa djecom. On tada misli da će pojesti nešto što je ostalo od juče ili popiti protein jer „Svetlana nema vremena nešto da mu skuha“. Inače, uvijek me zove ili tako ili „ljubavi“, nikada ne kaže Seka. E onda kada dođe, sačekaju ga tri jela na stolu, ja onda uživam dok ga gledam. Poklon svako može da kupi ali u ovim momentima ti zapravo pokazuješ ljubavi i požrtvovanje – zaključila je Seka za “Svet”.

Izvor: Blic