‘NAJBOLJA DRUGARICA POPADIJA, A ONA TAKO OGAVNA’ Marija BEZ DLAKE NA JEZIKU govorila o Anđelinom ponašanju, nije birala reči za nju!

380

U toku je “Igra istine”, Zorica Marković je sledeće pitanje postavila Mariji Kulić:

Šta misliš o Zvezdanovoj “maloj”? – upitala je Zorica.

Ove sezone ne mogu da je podnesem, da mi je neko rekao da će da uradi ovakvu stvar, i da se ovako ponaša. Najbolja drugarica popadija, porodica iz koje dolazi, zbog toga mi je toliko ogavna. Ona diže nos, kao da je popila svu pamet ovoga sveta. Ovde devojke ne razmišljaju u datoj situaciji, ali ona je prevazišla sve devojke koje su se pojavile u rijalitiju. Ona se ućuti samo kad joj on to kaže, on nju koristi samo kao inat Ani, zbog onih stvari koje je iznosila iz spoljnog sveta. Ona nema mere ni u čemu. Ona misli da je to prava ljubav pa daje sebi za pravo da prelazi preko svega. Ne, nijedna devojka ne sme ono da mu prelazi. Kad mi se pojavi pred vratima, imam neki unutrašnji nemir. Meni je ono antipatična. Meni je nemoguće da jedna fina devojka se zaljubi u oženjenog čoveka i ovako se ponaša. Ona ima predispozicije za tako nešto. Čovek je priznao da je pokušao da poljubi Aleksandru – pričala je Marija.

On se pokajao za taj odnos sa Aleksandrom – rekao je Dragić

Ali on je to priznao, i ona mu je prešla preko toga – rekla je Marija.

Prošle godine nije imala nijednu grešku, ni ovakav nadmen stav. Nije pogrešila ni u čemu tada. Ana je bolji čovek – kazala je Marija.

pink