ALEKS JE BILA MAJIN FAN?! Marinkovićeva otkrila da ju je Nikolićeva uhodila pre nego što je postala poznata: CAR I ONA SU BEZ MENE NEBITNI!

391

Posle Aleksandre Nikolić, reč je dobila Maja Marinković.

Ovako. Oni su bez mene nebitni, to je činjenično stanje. Jesam ja dosta puta nju uvredila, to juteo je prva u vidno pijanom stanju, kada se desio konflikt gde sam ja rekla Janjuš je u pravu..

Ova devojka pre nego što sam ja postala javna Maja Marinković gledala moj instagram. Ona je mene upoznala dok je živela na Dušanovcu sa tri drugarice. Ja sam tu došla na žurku sa mojim prijatelejm Rumenićem. Sad, čime se bavi, to smo davno ustanovili. Tako da, meni je jasno da ću ja uvek biti ovde od strane određenog dela gledalaca negativan lik. Imaš dobru sestru i lošu sestru. To ‘jaoj, ja sam jadna, ja sam žrtva’ to je jedan ozbiljan folirant. Ona kaže nešto Aniti za postupke, ona je slala Bilalu čokoladice dok sam ja bila u vezi sa njim. Jednu noć je došla u pocepanim čarapama, imala sek*ualni odnos sa Carem u 8, sa Janjušem u 11. Neću dozvoliti da se ovakve peru preko mene. Jesam i ovakva i onakva, ali veći ološ od one tamo nisam nikad.

I meni je moja porodica svetinja, ja nisam njenu mamu uvredila- rekla je Maja.

Neću da dozvolim da se od Maje Marinković pravi najgora osoba- dodala je Maja.

Mislim da sam bolji čovek, moral, nisam moralna, ali za ove ovde moralna gromada! To što je Dejan bio emotivno polupan, šta će čovek u tom trenutku, za utehu malu..

Pozdrav i za njega, on se ogrešio o mene onda kad me ljuvao. Sad vidi za kakvu osobu je to radio. Ne može neko da bude žrtva ko je zarad nečijeg pe*isa ostavio toliku ljubav posle 10 meseci- rekla je Maja.

Ja sam upravo u mom izlaganju navela da ta devojka želi sve što je moje. Ja nemam problem, ja sam navikla da su žene isfrustrirane. Ja sam sa Filipom bila iz emocije, on kaže da nije, baš me briga- nastavila je.

Veruj mi, jedem ih za doručak u jednom zalogaju- rekla je Maja.

Detaljnije u videu ispod.

pink