‘POVEZUJE SEBE SA ZVEZDANOM ZBOG FILIPA’ Aleks progovorila o Majinoj sujeti, smatra da iz očaja ne dozvoljava Caru da bude srećan sa njom

338

U toku je emisija “Pitanja novinara”. Naredno pitanje postavljeno je Aleksandri Nikolić.

Zbog čega se Maja i dalje meša u tvoj odnos sa Carem i u te neke svađe njegove sa drugim ukućanima, konkretno svađu sa Janjušem? – pitala je novinarka

Mislim da nije raskrstila sa sobom u glavi, mislim da sve što radi i priča, svaki pokret, pogled, sedenje, svako komentarisanje i povezivanje sa Zvezdanom čak smatram da radi zbog Filipa. Smatram da se vodi time da ako nije sa njom, neće biti srećan – rekla je Aleks.

Da li je u sukobu izašlo iz tebe sve što si dugo prećutkirvala? – pitala je novinarka

Mesecima trpim neke stvri od nje, u tom trenutku sam se iznervirala jer sam videla da može da eksalira u tuču, a videla sam u njoj želju da izgasira i Filipa i Janjuša, provukal je i mene i ja sam odreagovala kako sam odreagovala. Nikome ne bi dobro doneo bilo kakav fizički kontakt – rekla je Aleks.

Šta je to što si prećutala Maji,a treba da se razreši? – pitala je novinarka

Nema funkcionisanja i razrešenja između nas dve. Tako će biti dokle god smo Filip i ja zajedno. Nisam joj ja kriva, ona je sa Filipom rešila šta je imala. Mene povredi kad neko hoće moju voljenu osobu da uvuče u problem. Nije ona meni niko, zna se ko mi je najbitniji – rekla je Aleks.

Koliko te bole uvrede koje je uputila Slovenki i da li si uspela da pređeš prkeo toga ili te to još uvek tišti? – pitala je novinarka

Rekla sam i ja njoj svašta, ali ne doživljavam je toliko ozbiljno, njoj su uvrede i psovke dobro jutro, dobar dan i laku noć. Naš odnos traje još od Zadruge 4 i mog druženja sa Janjušem kad je ona bila sa Čorbom. To datira od tad i sad se završilo sa Carem. Ne može me uvrediti osoba koja je dotakla dno – rekla je Aleks.

Ti si nebitna, moje dno je na tronu – rekla je Maja.

Da li misliš da nju radi ženska sujeta jer Car voli tebe, a ne nju znamo kolika je njena ljubav prema Caru bila – rekla je novinarka.

Sa moje strane nema apsolutno, sa njene ima – rekla je Aleks.

pink