OVO JE LUKS DVORAC JANE TODOROVIĆ! Svuda samo glamur i sjaj, imanje se prostire na 16 hektara, folkerka poseduje i PRIVATNO JEZERO

375

Dragana Mirković nije jedina pevačica sa estrade koja ima dvorac. I njena koleginica Jana Todorović takođe ima zamak, i to u Postbauer-Hengu, u blizini Nirnberga u Nemačkoj.

Velelepno zdanje pre pet godina kupio je pevačicin svekar Sveta Todorović i ono se prostire na imanju od čak 16 hektara.

Pored dvorca tu je i jezero, pomoćna kuća, veliki park, poseban deo za životinje. Dvorac se zove Kago Todorović i urađen je u baroknom stilu s notom renesanse, kao i nekoliko kula koje mu daju posebnu draž.

Jana nikada javno nije isticala koliko je porodica njenog supruga imućna, a kamoli da ima ovako vrednu nekretninu. U dvorcu je čak i snimila spot za baladu ” Ja sam tvoja”, ali je nije pričala da je u pitanju njena građevina.

Vrednost ovog dvorca procenjuje se na nekoliko desetina miliona.

Ona je fotografije ispred dvorca samo jednom objavila na Instagramu, i to pre nekoliko godina. Tada se i slikala sa svojim svekrom. Inače, Steva Todorović godinama živi i radi u Nemačkoj. On je krenuo u biznis s kamionima, a poslednjih nekoliko godina isključivo se bavi nekretninama.

Kurir.rs