‘OČIMA NE MOGU DA JE VIDE’ Zvezdan demantovao Anine tvrdnje da ona i njena deca vole i poštuju njegovu Slavicu, voleo bi da porazgovara sa njenom majkom!

429

U toku je emisija “Pitanja novinara”. Reč su ponovo dobili Ani Ćurčić i Zvezdanu Slavniću.

Pričala si da si mu bila samo sigurna luka, ajde da nastavimo razgovor. U kojim momentima si shvatila da si samo to? – pitala je novinarka

Živela sam u zabludi, a to sam shvatila kad sam ušla ovde i vremenom sve više i više shvatam. Definitivno sam žena pored koje možeš da se opustiš u svim životnim stvarima, ja sam veliki oslonac i on je to vrlo dobro prepoznao i iskoristio. Radio je i ponašao se kako je želeo. Potpuno čiste savesti sam ovde ušla i neverica je da ovaj čovek ima obraza i časti da mi izgovori sve sa svojom devojkom. Imam pravo da imam petoro muškaraca. Neću da mu ćutim, dovoljno je manipulisao i osakatio me.

Sramota je šta dopušta sebi da mi radi. Kad se meni bude sve vupalilo, neće mu biti dobro, a upaliće mi se sigurno. Reč sa njim progovoriti neću – rekla je Ana.

Ispričaj nam kako je izgledala ta situacija sa Slavicom, a o tome si pričala sa Zoricom i Tamaris, oko toga da si je vređala? – pitala je novinarka

Pričale smo da sam sa Slavicom kao sa svojom mamom i da imamo takav odnos. Takođe moja deca tu istu njegovu mamu gledaju kao svoju baku i naše majke su bliske – rekla je Ana.

Očima ne mogu da je vide, laž. Neka nastavi da laže – rekao je Zvezdan.

Ona je bila deo naše porodice kad god i šta god da je trebalo. Ako Zvezdan ne zabrani nastavićemo da se vidimo – rekla je Ana.

Sramota je što spominje ime moje majke posle svega i posle one poruke. Trebala bi da se ćuti kao što ja ćutim za njenu decu jer je ovim pokazala sve nasuprot tome da je voli, jeste je volala, čuvala. Ja neću da budem go*no i da pričam o tome. Baš bih voleo da dovedeš majku ovde, pa da joj ja postavim deset pitanja. Iznela je toliko laži i stavri, odavde može samo da kaže tužba. Ona je sebe napravila žrtvom i sama sebe tako prezentuje. Ja ne vadim džokere i aktiviram ku*ac, palac – rekao je Zvezdan.

Ti si kao fin, a ja loša – rekla je Ana.

Ti moju majku da poštuješ ne bi ovo radila. Znaš da ću da eksplodiram kad me uvrediš. Ja sam lagao i povukao da si tukla majku, a ti se igraš i odvratna si. Ti si jadnica koja radiš na patetiku – rekao je Zvezdan.

Detaljnije u nastavku teksta.

pink