‘GODINE SAM POKLONILA, A MNOGE SU MI UKRADENE’ Ana progovorila o vozovima koje je propustila zbog Zvezdana: HVALA ŠTO SI ME IZDRŽAVALA, MISLIO SAM DA JE TO LJUBAV!

338

U toku je emisija “Pitanja novinara”. Naredno pitanje postavljeno je Ani Ćurčić.

Istakla si u razgovoru sa Zoricom da strahuješ od samoće i suočavanja sa porodicom. Zbog čega najviše strahuješ? – pitala je novinarka

Od suočavanja sa porodicom, čekam nedelju da vidim da li je sve okej. Strahujem od samoće jer sam imala malo veza i jako se teško vezujem i nisam neko ko lako ulazi u veze. Samoća će mi biti verni prijatelj posle ovoga – rekla je Ana.

Navikla si na drugi život, da li misliš na podršku muškarca? – pitala je novinarka

Imam i druge strahove, ali sledi mi reorganizacija života. Ne znam kako će mma da mi reaguje, a od samoće strahujem jer mi treba dug vremenski period. Plašim se i mislim da ću teško ostvariti sledeću vezu. Takva sam osoba, ne ulazim lako u odnos – rekla je Ana.

Ovo što je sada rekla, ona postepeno, dubinski. To je samo koliko ona treba da upozna tog čoveka. Eto koliko me dobro zna, od 15. godine, zato hoću kad neko kaže da nije imala pojma ni ko sam, ni kakav sam i da sam na kraju loš čovek. Što si se onda družila sa mnom – rekao je Zvezdan.

Ana rekla si da ne želiš da se vratiš u stan zbog sećanja na taj stan nisu ostala prijatna jer je tu bio i sa tom ljubavnicom – rekla je novinarka.

Tu sam proživljavala sve što se desilo i u Zadruzi, a promeniću ga i iz još jednog velikog razloga. Volela bih da se to organizuje pre nego što izađem – rekla je Ana.

Koliko si kasnih vozova propustila do sada jer te je pogodila pesma vane Šašić “ostavljene devojke”? – pitala je novinarka

Mnoge godine sam poklonila uzalud i mislim da su mi te godine čak i ukradene i da kad kažem da je ispao loš prema meni. Mogla sam da usmerim sebe prema nečemu boljem, a on me je vraćao tri koraka nazad – rekla je Ana.

Šta da kažem, je l’ treba da joj kažem sram te bilo ili da kažem i da je ona meni isto uradila. Sad neka se što pre ukrca na neki dobar voz. Mogao sam i ja da se ukrcam na svoj neki voz na koji sam želeo, a ostao sam tu. Propustio sam svoj život kakav god da je, pa makar bio i na koledžu. Baš joj hvala što me je izdržavala, lepa je to stvar i ja sam mislio da je to ljubav – rekao je Zvezdan.

Ti kad si trebao da izdržavaš nas, radio si šta si radio. Ti kad si trebao da se pokažeš kao muškarac, pokazao si se kako si se pokazao – rekla je Ana.

Kad god sam trebao da idem i radim, nije mogla dva dana bez mene. A sad priča o propuštenim vozovima, budalaštine . Ona nema odgovor pta će sa mnom 13 godina – rekao je Zvezdan.

Vozovi nisu muškarci ako je on to tako razumeo. Rekla sam da mi jepotreban period da dođem sebi, a da li sam ostala željna ljubavi, veruj mi da jesam – rekla je Ana.
Šta znači da nisi mogla da se odvojiš od njega kad je hteo da zaradi? – pitala je novinarka

Jedina stvar za koju sam mu rekla je kad mu je otac našao posao i stojim iza toga. Ja njega nikada nisam, niti sam bila u situaciji da ga uslovljavam da ako nešto želi da mu stanem na put. Ne pričaj da si bio moj taoc i da sam te ja sputavala. Izgleda da ja sve lažem, a ti sve govoriš istinu. Zavozao si s eozbiljno i zaboravio ko sam ti i šta sam ti i kad sam ti bila i sad ti je vrlo neprijatno jer znaš ko sam ja – rekla je Ana.

Hteo sam da budem vozač advokatu, a Ana i moja majka su mi rekle da ne mogu – rekao je Zvezdan.

pink