‘IMA DEVOJAKA KOJE MOLE ZA…’ Car podržao Anu i njenu odluku da ODBIJE slikanje sa Anđelom, prisetio se kad je Dejan sa njim proživeo istu situaciju

153

Zadrugari su nastavili u emisiji “Gledanje snimaka” da komentarišu postupak Ane Ćurčić što nije pristala da se slika pored Anđele Đuričić.

Evo pitanje za sve vas! ”Konkretno, političari koji vode rat, dođu ruka ruci i slikaju se za sve novine sveta! Šta ćeš ovde onda – rekao je Mića.

Ja nisam poslom došla ovde – rekla je Ana.

Ja se ne prodajem za pare – rekla je Ana.

Je l’ podržavaš što se nije slikala? – pitao je Peca.

Šta te k*rac boli šta ja podržavam? – pitao je Mića.

Ako je rekla da jedan segment njenog boravka ispod časti slikanje, onda mora da kaže da je ispod časti što je ušla ovde. Ona je ovde svojevoljno ušla, i svađa u emisijama sa Zvezdanom i boravak ovde sa Zvezdanom, ali onda se ne ulazi. Ja ću da kažem ovako, ja to znam, da se meni desila ovakva situacija, moja sadađnja devojka bi ušla ovde, polomila sve, polomila mene i moju izabranicu i otišla – rekao je Ivan.

Konstatovala sam šta je rekao Zvezdan pre nego što je ušla Ana, da bi isto odreagovala kao što je rekao Ivan da bi njegova devojka – ubacila se Žana.

Potpuno bi neprirodno bilo i potpuno bi pogazila sve što je rekla da je stala pored da se slika – rekla je Žana.

Ona sad polako počinje da potiskuje emociju, da li je besna, da li je tužna, uspela je da kalkuliše, do pre par dana njoj uopšte razum nije radio.. Potpuno nije priodno da njih dve stanu – rekla je Žana.

U čemu je profesionalka? U rijalitiju? To je za mene van pameti i tako da je naravno da ne treba da se slika! Naravno da nije normalno i jeste ponižavajuće kada bi stala da se slika sa Anđelom. Ne samo sa Anđelom, takođe bi bilo ponižavajuće da su rekli da se slikaju Zvezdan i Ana, isto, isto. To je ponižavajuće, jer ovde smo ono što jesmo! Ja da se slikam ne znam kako da mu sednem u krilo? Nikako, neću da se slikam sa njima – rekla je Marija.

Ja počinjem ozbiljno da se brinem za gospodina Miću! Ne mogu još uvek da dođem do zaključka, šta se sa tobom dešava čoveče? Ti skačeš kao da je ne znam šta u pitanju – rekla je Ana.

Rekao sam već da nekad reakcije će mi biti očekivane, jer ljudi kojima se izdešavalo šta im se izdešavalo. Mi koji smo po strani trebali bi biti realniji. Skroz mi je normalna reakcija njena, fleksibilniji sam što se tiče mnogih stvari, pa mi ne bude ugodno ni prijatno. I glumci su profesionalci, ali su mnoge uloge odbili. Tako da, imaju devojke koje doslovno mole za k*rac, da pričaju neke devojke da li je neko nekoga poljubio u vrat sa kojim je bio 13 godina. Šta zanči profesionalizam? – rekao je Car.

Meni je bilo neugodno da se slikam sa Dejanom, ali nije toliko jer ja nisam bio u njegovoj koži. Da sam ja bio on, pristao bih da se slikamo da mu sekirom glavu otvorim! Javno je prihvatio i rekao da me treba staviti kao sveca u ikonu – dodao je Car.

Detaljnije u videu ispod.

pink