‘GLEDAMO DVE DRUGARICE KAKO SE TOVARE!’ Opšti haos zbog TAJNI Anđele i Ane, zadrugari daju sve od sebe da ih RASKRINKAJU

193

U toku je emisija “Gledanje snimaka”. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Zvezdanu Slavniću, kako bi komentarisao odnos Anđele Đuričić i Ane Spasojević.

One su sve rekle, ja isto mislim da je plakala zbog Ane, a ne zbog mene jer se nije dešavalo ništa da bi bilo zbog mene. Meni se ne sviđa ako je Ana išla da priča, a što se tiče mene i nje nema veze. Rekla si njoj i još dve, tri devojke nešto – govorio je on.

Nikad nisam rekla da sam zaljubljena, niti da mi se sviđaš – rekla je Ana.

Ako si neku tajnu govorila meni se to ne sviđa, ne mislim ja samo na zaljubljivanje. Što se tiče mog i njenog odnosa isti je, bio je bolji i kod nje ništa sekund nisam video. Da li sam ja nju pohvalio za nešto ne znam, ni da li je ona pokazala – nastavio je Slavnić.

Da li bi te iznenadilo ako bi se utvrdilo da je Ana rekla da će spolja nešto da se desi napolju sa tobom? – pitala je Ivana Šopić.

Šta bi me iznenadilo… Nije rekla da bi bila sa mnom i da joj se sviđam – rekao je on.

Ana, da ne štitiš ti Anđelu? – pitala je Ivana Šopić.

Ne štitim nikog, ja samo neću da kažem. Kad je Miljan to potegao ja sam imala raspravu sa njim i sa Bilalom da je kažem ime i nisam htela, nisam ni tad rekla ime, nego kako mi je rečeno. Rekla sam da je to osoba kojoj ja verujem – govirla je Ana.

Jedina osoba kojoj ti veruješ je Matora – poručio je Mića.

Istinu znaju samo njih dve, a mene zanima kako će da se ponašaju – dodala je Tomićeva.

Molim te mi reci šta ti je Ana rekla. Ja ne znam, samo sam rekla da nikad u životu klip o kovčegu videla nisam – pričala je Anđela.

Meni je rekla: “Ne možeš da veruješ šta mi je osoba rekla, a ja njoj verujem”, citirala mi je i ja sam ostala u šoku. Ana bi na d*pe progovorila. Obe nisu čiste. Zanimljivo mi je da gledam kako se dve drugarice tovare, nikad ne možete da mi budete drugarice i da imam poverenja – rekla je Matora.

pink