‘DA PRIČAMO, DA ME ZAGRLI I SVE ŠTO JE POTREBNO..’ Ana Spasojević DO DETALJA opisala njen i Zvezdanov odnos

224

U toku je emisija ”Gledanje snimaka” kod voditeljke Ivane Šopić, te je pušten prvi klip. Zadrugari su imali prilike da vide emotivni slom Anđele Đuričić zbog saznanja da Ana Spasojević ima simpatije prema Zvezdanu Slavniću.

Ja kažem da se Zvezdan meni ne sviđa! Mi od početka imamo normalan odnos, da pričamo, da me zagrli i sve što je potrebno za taj drugarski odnos! To kad je ona izgovorila ovde na vratima, ja više nisam imala šta da pričam sa njom! Ako sam ja mogla 5 meseci da sedim pored nje a da mi se sviđa njen dečko, onda šta da pričamo. Ja sam razočarana, zato što je ona to izgovorila. – rekla je Ana.

Ja mislim Ivana, jesam ja danas rekla da ja ne mislim da je Ana zaljubljena, da sam u afektu rekla. Stvarno sam rekla u afektu, baš da mi je Anita rekla, a da joj nisam poverovala. Ja ne verujem u to, i dalje ne mogu da poverujem u to! Sve što sam rekla u klipu stojim iza toga! Nisam te optužila ni pred kim. Izvinila sam ti se jer ne mislim to. Čudno mi je to. Da mislim ne bih se družila sa tobom, nego bih te napala. Dva puta sam te pitala za razgovor, oba puta si odbila – rekla je Anđela.

To ponašanje, tako sa mnom ne možeš da se ponašaš – rekla je Ana.

Ja te više neću zvati, ako hoćeš možemo da porazgovaramo i to je to – rekla je Anđela.

Kad Zvezdan i ja nismo bili zajedno, pitanje za spavaćicu je stiglo. Ne znam za tu situaciju, on mi je isto rekao da se ne seća. Ako postoji taj klip, tu ne bih imala više nikakvu dužnost da se bilo o čemu razgovaramo. Naravno da bi me poremetilo. Zamisli da mojoj drugarici moj momak zavrne bade mantil – dodala je Anđela.

Detaljnije u videu ispod.

pink