PUČE PRIJATELJSTVO! Ana Spasojević uvalila Anđelu u probleme do guše, Aleks otkril nove detalje AFERE ‘KOVČEG’, Matora najavila totalno RASKRINKAVANJE!

230

U toku je emisija “Pitanja gledalaca”. Voditeljka Ivana Šopić pročitala je naredno pitanje koje je bilo za Anu Spasojević.

Zar te nije toliko sramota da toliko spletkariš i lažeš uvaljuješ druge ljude u probleme samo da bi se približila Zvezdanu i zgadila mu Anđelu? – glasilo je pitanje.

Nemam šta da pridobijam Zvezdana mi smo od samog početka okej. Nisam zaljubljena u njega, niti on u mene – rekla je Ana.

Ne mislim da je zaljubljena, ali čudan mi je odnos ako je sa drugom stranom prijateljica i bila je poštar. Malo mi je to čudno, prisnije je nego što treba. Danas sam slušala radio i iznenadila sam se da je nastala svađa i slušama sam tu temu “kofer”. Ana je ispala više fer jer je dosta dala sebe u tom odnosu, sve je činila da to uspe jer su drugarice, ali danas sam slušala radio i jedva sam se setila čiji je kofer, a mislim da Ana neće da kaže i da je njoj to Anđela rekla – govorila je Zorica.

Kako je bio, ako nije drugarski? – pitao je Zvezdan.

Nisam čula šta ste pričali, ali bili ste jako bliski. Je l’ ti hoćeš da se svađaš sa mnom? – pitala je Zorica.

Ti pričaš o meni, ljudi su dolazili da ti daju informacije ili dezinformacije Razgovor je bio o s*ksu – besneo je Zvezdan.

Nikad nisam posumnjala da je Zvezdan zaljubljen u nju, niti ona u njega. On se tako udobi u priču i da bi ga čovek bolje razumeo ima običaj da čučne. Kad smo sami on i ja, neko da gleda pomislio bi ko zna šta da pričamo. To što se Zvezdan približi ne znači da je zaljubljen u Anu, niti ona u njega – komentarisala je Marija.

Znam da oni blisko razgovaraju. Meni jeste rečeno i ostalo mi je da mi je Anita rekla, samo reci kako je bilo – govorila je Anđela.

Ona je rekla jednom osobi da će biti napolju, a ne ovde – otkrila je Anita.

Ostalo mi je u mozgu, a uvek sam pitana za odnos Ane i Zvezdana i to sam joj svaki put prepričala. Zvezdan je ponovo pitam za njihov odnos i nisam ništa jer verujem 100%. Filip je pokrenuo da je Ana ispričala Aleksandri, Palčica je rekla stvar koju je samo Ana znala u kući, čak Zvezdan nije znao i znam da je moglo samo od nje da se potegne. Meni se to dešavalo dok Car nije ušao u rapsravu sa njom, pa sam saznala za sve. Ne mislim da je Ana zaljubljena u Zvezdana – govorila je Anđela.

Misliš – rekla je Ana.

Ti si indirektno priznala da ti je ona rekla za kovčeg – dodala je Ivana Šopić.

Nisam, ja sam i Miljanu rekla da nije Anđela, ja neću da kažem koja je to osoba – rekla je Ana.

Biću surovo iskrena ali iz ove rasprave mogu da kažem da od mog odnosa sa Anđelom i Anom ne može da ide na bolje. Ja znam još mesec dana priču za kovčeg i znam kako i na koji način je rečeno. Hoću da vidim kako će one to da isteraju jer želim da vidim kako će to da isteraju. Ja sam se distancirala od veze Zvezdana i Anđele jer sam znala da bilo šta osim zagrljaj i stisak ruke šteti samo meni. Anđela, razumem te jer sam ja osoba u kojoj se mnoge stvari dešavaju i naravno da će da ti smeta da čuješ bilo koju stvar da čuješ da se tvoja najbolja drugarica loži na njega – govorila je Matora.

Ja nisam ni na čijoj strani, samo želim da kažem istinu. Meni je Anita ovako rekla, a tad smo bile dobre, a to je da joj je Ana rekla da postoji klip napolju da Miljan baca kovčeg, a da je Anđela to videla. Meni je Ana rekla da je to istina, ja nikad nisam htela da kažem ko je video. Anđela je sinoć plakala i delovala mi je iskreno, pa ne razumem zašto bi Ana to izmislila – pričala je Aleks.

Ona je zaključila da je to Anđela, a ja nisam izgovorila njeno ime – dodala je Spasojevićeva.

Anđela ti ovde ili nemaš prijatelje ili ih imaš jako malo. Prilaze ti kao i Ani. Je l’ ona tebi bila prijatelj? Je l’ si ti njoj ispala? – pitao je Miljan.

Ja njoj jesam. Da li ti aludiraš na mene? Prvi si mi pričao da mi Zvezdan i ona nisu prijatelji – vikala je Ana.

pink