OVO JE POBEDNIK “ZADRUGE 6”! Milena Kačavenda EKSKLUZIVNO otkrila sve detalje: “Prvo mesto je…” (VIDEO)

420

Najbolja prijateljica Ane Ćurčić, Milena Kačavenda, kako su pisali mediji, pobegla je navodno iz Beograda zbog Zvezdana Slavnića i navodnih pretnji.

Međutim, danas se Kačavenda pojavila na snimanju spota pevača Emira Đulovića u centru Beograda, te dala ekskluzivni intervju za portal SrbijaDanas.

Danas gubim nevinost kada je muzička industrija u pitanju. Ne znam koja će biti moja uloga u spotu, videćemo. Novac koji se bude zaradio od pesme uložiću u fondaciju za zaštitu žena koje su žrtve nasilja – počela je Kačavenda ekskluzivno za SrbijaDanas.

Šta misliš ko će biti pobednik “Zadruge 6”?

– Ako se desi da uđem ja, Ana će biti prvo mesto. Ako ne uđem mislim da je Bilal sada favorit. Miljana se nakon svih ovih godina izgradila u rijalitiju, mislim da je fer da osvoji prvo mesto iako je ošinuta. Dala bih joj prvo mesto da svima zapuši usta – rekla je Milena ekskluzivno za SrbijaDanas.

Šta ćeš uraditi ako Zvezdan ili Anđela pobede?

– Ako oni pobede i otvore frizerski salon, ja ću nakon što mu naplatim 2 miliona dinara za izjave, biti voljna da im dam 10 evrića da me isfeniraju. A ako Anđela traži 500 i to ću da im dam, ja sam gospođa široke ruke – zaključila je Kačavenda ekskluzivno za SrbijaDanas.