SLOŠIĆE JOJ SE KAD SAZNA – Anđelini roditelji povukli drastičan potez: Plakaće kada vidi šta su uradili

273

Anđeli Đuričić neće biti svejdno kada izađe iz Zadruge jer još uvek nije svesna šta je čeka napolju i koje su razmere njene odluke da se prepusti Slavnićevim dodirima. Iako se atraktivna Crnogorka iz Herceg Novog u prethodnoj sezoni predstavljala kao smerna devojka, te da nikada neće imati intimne odnose pred kamerama prvenstveno zbog svojih roditelja koji to gledaju, međutim već u narednoj sezoni sve je opovrgla.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 75

Njeni skandalozni snimci tokom intimnih odnosa sa Zvezdanom Slavnićem kruže mrežama, što je najpre izazvalo gnev njene porodice, pa kako su pisali mediji, roditelji su poželeli i da je se odreknu.

Iako se atraktivna Crnogorka iz Herceg Novog u prethodnoj sezoni predstavljala kao smerna devojka, te da nikada neće imati intimne odnose pred kamerama prvenstveno zbog svojih roditelja koji to gledaju, međutim već u narednoj sezoni sve je opovrgla.Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Njeni skandalozni snimci tokom intimnih odnosa sa Zvezdanom Slavnićem kruže mrežama, što je najpre izazvalo gnev njene porodice, pa kako su pisali mediji, roditelji su poželeli i da je se odreknu.

– Anđelini roditelji danima nisu izlazili iz kuće, od sramote i očaja… Prijateljima, porodici, rodbini je čak bilo i neprijatno da ih pitaju kako se nose sa brukom koju im je ćerka napravila, ipak oni su uvek sami počinjali priču govoreći da ovo nikada nisu mogli ni da zamisle da će doživeti od ćerke. Opravdanje za njeno ponašanje nisu mogli da nađu, iako su im svi skretali pažnju da je ona mlada i da ju je Slavnić zaveo te da je toliko zaljubljena da čak i ne misli svojom glavom, započinje izvor i otkriva da se vremenom u kući zadrugarkinih roditelja tenzija smirila i da sada samo brinu o svojoj ćerki i kako da je spasu od nasilnika Slavnić koji je u više navrata fizički nasrnuo na nju.Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Oni sad samo brinu za svoju ćerku. Pokušaće sa njom da razgovaraju nakon izlaska i nadaju se da će shvatiti šta je uradila, jer je očigledno da ona u “Zadruzi” nema pravu sliku o svom ponašanju. Ipak, kako su istakli kada bude izašla iz rijalitija, neće biti tu kao njena podrška protekle godine.

(Srbija Danas/Blic)