Takmičarka napravila presedan u samoj emisiji i priznala ko je njen rođeni brat

4701

San koji je sanjala od malih nogu Jelena Mitrović, koja ove sezone nosi status najmlađe učesnice, trenutno živi. Iako za sebe kaže da ne voli das bude u centru pažnje to nije moguće jer kada se ona lati mikrofona i stane na Grandovu scenu nastaje prava magija.

Već po izlasku na scenu Jelena je priznala Tanji Savić da se kao najmlađa učesnica oseća prelepo, ali na jedno pitanje nije imala odgovor.

-Zašto do sada nisi snimila neku pesmu?- zanimalo je pevačicu.

-Iskreno, nemam odgovor na to pitanje. Imala sam ambicije, ali nije da sam se potrudila da nešto snimim- priznala je takmičarka.

Jelena je zapevala numeru „Natural woman“ i kako samo ona to ume priredila neverovatnu atmosferu u studiju.

Publika je njeno izvođenje ispratila gromoglasnim aplauzom, a ništa manje oduševljen nije bio ni predsednik žirija.

-Ovo je premijerno izvođenje ove pesme na ovoj sceni i drago mi je da je bilo baš ovako. Vrhunski! Moram naravno da pohvalim i orkestar, posebno Varju i Saru. Jeco svaka čast- rekao je Mare, a pohvalama su se pridružila i dame iz žirija.

-Meni se jako dopalo zaista, fantastično, kao da sam bila u nekoj dvorani u Americi . Divno si zvučala i samouvereno. Volela bih da te čujem da pevaš Maraju Keri ili Vitni Hjuston- istakla je Tanja Savić, dok je Jana imala jedan izazov za najmlađu takmičarku.

-Ja bih ipak volela da te čujem da zapevaš neku pravu narodnu pesmu- rekla je Jana, a orkestar je odmah zasvirao dobro poznati hit „Srećo moja“.

Jelena je izvođenjem narodne numere pokazala da sjajno pliva i u drugim žanrovima i uspela da oduševi sve prisutne.

Usledio je i revijalni deo u kome je pevala pesmu „Jabuke i vino“ sa nekadašnjim učesnikom „Zvezda Granda“ Milanom Mitrovićem.

Takmičarka se našalila pre nego što je Milan izašao na scenu s obzirom da nose isto prezime.

-On mi je rođeni brat!- rekla je Jelena a Žika Jakšić se potpuno zbunio.

-Kako bre brat?- ostao je Žika u čudu.

-Pa zbog prezimena. Šalim se meni je Mitrović udato prezime, ali nema veze, on mi je brat- našalila se Jelena.