Ovome se niko nije dao , Bosanac se odjednom posvađao sa Bekutom

2913

Ove subote počinje četvrti krug najpopularnijeg muzičkog takmičenja na Balkanu „Zvezde Granda“. Već na samom startu dogodiće se takvi obrti i svađe u žiriju koje do sada nismo imali prilike da gledamo na malim ekranima.

Čuvena osmorka nastavlja potragu za zvezdom, a kako nam se bliži finale, tako je žiri sve nervozniji jer svako od mentora želi da se njihovi takmičari pokažu u najboljem svetlu.

Odmah na početku emisije, Saša je poručio žiriju da mora da glasa i da se bira samo jedan takmičar koji prolazi direktno u naredni krug. Međutim čini se da su to svi dobro čuli, ali ne i primenili, pa tako niko nije glasao, dok je Popović ovaj bojkot protumačio kao pobunu žirija.

Svi znamo da su Dragan Stojković Bosanac i Ana Bekuta dugogodišnji prijatelji i saradnici i da do sada u popularnom šouu nisu imali puno sukoba i razmirica, ali to se sada očigledno promenilo, pa su oni zaratili kao nikada pre.

-Ana i tebe mi je više da ti kažem… – kazao je Bosanac koji je ustao iz sudijske stolice posle sukoba sa koleginicom.

Nakon male rasprave sa Bosketom, nastavio se stari sukob između Ane i Viki, a pevačice nisu htele da odstupe od svojih stavova.

-Pa da mi smo gluvi i nismo kompetentni, očigledno ne čujemo – rekla je Viki dok je Ana odmah odgovorila:

-Ne čuješ! Pa on je prošli put pevao bolestan bolje nego sada.

Posle rasprave starih rivalki, Bosanac je nastavio sukob sa Anom, pa joj je poručio da nije spremila takmičara za ovaj nastup.

-Nisi spremila kandidatkinju uopšte, gore od mene – poručio je Dragan, dok je Ana žestoko odgovorila da su i njegovog takmičara članovi žirija opljuvali.

Na kraju ove rasprave, uključila se ponovo Viki Miljković, pa je dala opšti zaključak čitave večeri i osvrnula se na glasanje svojih kolega.