Bosanac otkrio ko su mu prijatelji na estradi i da je svašta vidjeo

2485

Harmonikaš i član žirija muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Dragan Stojković Bosanac važi za čoveka koji oko sebe ima mali krug prijatelja, a ne druži se sa pripadnicima javne scene.

Gostujući u jednoj emisiji sa ćerkom Džidžom, priznao je da su prijateljstva na estradi kratkog daha i da su sva ta druženja bazirana u velikoj meri samo na saradnji.

-Nisam se opekao, ali sam gledao šta se dešava. Uglavnom dok se radi i dok se družimo kroz posao tada su neka prijateljstva eto površna u tom smislu da se moramo pomoći i da se moramo družiti. Kada se završi posao, onda se to vrlo retko nastavi, ja mogu da nabrojim na prste jedne ruke, dvoje, troje njih sa kojima sa u kontaktu – rekao je Bosanac.

On se osvrnuo i na takmičenje „Zvezde Granda“ gde je već skoro deset godina stalni član žirija, pa je otkrio na koji načn ocenjuje takmičare.

-Ocenjivanje, kritiku i obrazlaganje crpim iz studijskog rada koji sam radio 40. godina. Ja sam izbacivao muzički proizvod godinama koji je narod ocenjivao i to mi daje kredibilitet da mogu da cenim i one sa kojima sam snimao – zaključio je Boske.

Podsetimo, harmonikaš je nedavno u izjavi za Grand upravo ispičao jednu situaciju sa kolegama. Otkrio je da je pevač Nedeljko Bajić Baja plakao u njegovom studiju i to zbog Miloša Bojanića.

-Ovo je Baja, kod mene u podrumu u radnoj sobi. Tada je patio zbog Bojanića koji ga je zezao da nikada neće biti zvezda. Onda je dolazio kod mene, plakao, kukao, pa me je pitao da li će biti zvezda. Ja sam mu rekao da hoće, on je dobar dečko, moglo bi to pevački da bude bolje, ali ima hitove. Kod nas kad neko ima hitove ne smeš reći kako peva – rekao je Bosanac nedavno.