Viki Miljković konačno otkrila kako je upoznala svoga muža i šta je presudilo da se uda za njega

2753

Pevačica Viki Miljković i njen suprug, muzičar Dragan Tašković Taške nakon dužeg vremena gostovali su zajedno u jednoj emisiji a nakon tradicionalnog uskršnjeg kucanja jajima u kojem je Taške ipak izvojevao pobedu pevačica se osvrnula i na njihovu dugogodišnju vezu koja je kasnije krunisana brakom, a otkrilajri malo poznate detalje sa početka njihove ljubavi.

-Bili smo 13 godina pre nego što smo se venčali. Sve vreme smo živeli zajedno, ali ko čeka taj dočeka – nasmejala se Viki i dodala

-Svadba je bila ogromna, zvali smo ljude koje volimo sa kojima se družimo, a broj je došao do 800 a nismo bili pri kraju. Imala sam problem jer sam bila u šestom mesecu trudnoće. Na kraju smo smislili da iznajmimo brod i pozovemo ljudi koliko može da stane i tako je bilo.
Pevačica se podsetila kako je „pobegla“ od kuće zbog sadašnjeg muža iako je bila mnogo vezana za svoju porodicu.

-Niko nije znao da ću doći kod njega, na neki način sam i prevarila brata. Nikada nisam volela voće i taj dan sam izmislila da mi se jedu kruške kako bi oni otišli da uberu te voćke iz našeg voćnjaka, a brata sam zamolila da me navodno hitno odveze do Tašketa u Beograd jer moram nešto da mu kažem. Kada smo stigli rekla sam da se ne vraćam više, jako hrabro u tom trenutku moram priznati. Ali, nikada se nisam pokajala i da mogu da vratim vreme, opet bih isto – ispričala je Viki.