Bekuta otkrila kako je život spojio nju i njenog sina , a evo ko je njen sin

111

Iako se većina pevača trudi da privatni život sakrije od očiju javnosti ne polazi im to uvek olako za rukom, a publika često želi da zna ko su članovi njihove porodice.

O uspehu pevačice i članice žirija „Zvezda Granda“ Ane Bekute suvišno je govoriti, a osim vanserijskog talenta za njenu blistavu karijeru zaslužna je i podrška porodice koju je oduvek imala

Ana Bekuta ostvarila se u ulozi majke kao gimnazijalka i sa sedamanest godina na svet donela sina Igora.

Iako je prošla veoma teške trenutke kao devojčurak, Ana je uspela svom sinu da obezbedi bezbrižno detinjstvo i normalan život.

-Ja nikada nisam sanjala da budem pevačica, htela sam da budem učiteljica. Uzor su mi bile dve žene koje su mi predavale i u njima sam videla svoje idole. Iskoristila sam svoj talenat, koji su svi primetili veoma rano. Moj pokojni otac se ponosio time. U 17. godini sam dobila Igora, a dve godine kasnije kada sam shvatila da nemam od čega da gajim dete, zaposlenja nije bilo u Priboju, taj talenat je iskorišćen u svrhu da pevam. Tih godina mi je bilo najvažnije da preživim i stanem na noge – ispričala je svojevremeno Ana.

Uprkos svemu uspeli su da prebrode i iza sebe ostave sve teške trenutke, a Igor Polić je svojoj amci bio najveća podrška u životu kada je ostala bez svog voljenog Mrke.

Pevačica je više puta isticala koliko su njen naslednik i Milutin bili vezani, a tome svedoči i njihova zajednička fotografija koju Igor drži na svom Fejbsuk profilu.