Viki spremila veliki album koji uskoro stiže , a sve je snimila u Turskoj

116

Nakon duge diskografske pauze pevačica Viki Miljković najavila je brojna iznenađenja za publiku. Sve ove godine njeni fanovi čekali su album, a članica žirija muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ kaže da će prva pesma izaći uskoro.

Viki je u jednoj emisiji otkrila su finalni radovi na albumu u toku, a kazala je i da će pobednik prošle sezone Nermin Handžić uskoro objaviti drugu pesmu. Za muziku je kao i uvek zadužen njen suprug Dragan Tašković Taške koji već mesecima vredno radi u studiju.

-Upravo Taške završava meni novu pesmu, završiće i Nerminovu drugu pesmu. Meni će izlaziti jedna za drugom pošto je moj album skoro gotov. Ja ću sada krenuti sa pesmom „Pile moje“ i spot je skoro gotov, tako da je to prva pesma sa kojom krećem – rekla je Viki.

Pevačica priznaje da su neke pesme bile spremne još pre nekoliko godina, ali da ona zbog drugih poslovnih obaveza nije uspela sve da realizuje. Priznaje da su se promenili i muzički trendovi, pa su tako oni morali da promene neke aranžmane na novim pesmama.

-Imam mogo iznenađenja, puno divnih pesama koje već godinama imam kod sebe. Radili smo dosta, menjali aranžmane, promenili su se i muzički trendovi do sada, ja dugo nisam izdala ništa. Sada smo konačno spremni, dosta toga snimam i u Turskoj, biće puno lepih iznenađenja – zaključila je pevačica u emisiji „Premijera.