Isak Šabanović ponovo sav sretan , priznao konačno mi se osmijeh vrača na lice

112

Pevač Isak Šabanović na festivalu „Beogradsko proleće“ osvoji je treće mesto, a već na prvo slušanje nove pesme „Svakoj sam po nešto dao“ osvojio je publiku, pa su se pozitini komentari poput: „Čovek je napravio magiju“, „Čestitam na nagradi, u svakoj pesmi daješ deo duše“, „Sjajan“, „Maestralno“ samo nizali na društvenim mrežama i Jutjub kanalu.

Muzičar je sa ekipom Grand portala podelio prve utiske nakon nastupa na prestižnom festvalu.

–Na mene je najveći utisak ostavila ta pozitivna energija i jedva sam čekao da izađem na tu čuvenu scenu koja je izrodila mnoge velikane. Pred sam nastup mi nije bilo svejedno da izađem jer sam imao veliku tremu i odgovornost da sve prođe onako kako treba – rekao je Isak.

Pevač je nekoliko puta do sada pričao o teškim trenucima kroz koje je prošao, a sada je jasno da je slabosti ostavio iza sebe i da se vratio entuzijazam.

-Oduševljen sam rezultatom, vratio mi se onaj moj osećaj i osmeh. Verujte mi da ću se i nadalje truditi i raditi na pesmama. Veoma sam uzbuđen, ne mogu rečima da opišem sreću koju osećam – ushićeno je istakao roker.

S obrizom da je pred festival rekao da pre svega želi da se druži sa kolegama i uživa, zanimalo nas je kakava je stmosfera vladala među izvođačima iza kulisa, a iz prve ruke smo saznali:

-Zaista je vladala pozitivna energija među nama. Družili smo se, pričali o svemu, mnoge kolege odavno nisam video, neke sam sada upoznao lično. Naravno morao sam da se fotografišem sa Borom Đorđeviućem.