Sanja Terzić nam otkriva kakva je Ceca kao mentorka

116

Svoju prvu šesticu u „Zvezdama Granda“ dobila je takmičarka Sanja Terzić u subotnjoj emisiji, a zadovoljstvo postignutim uspehom odlučila je da podeli sa čitaocima našeg portala, ali i da otkrije iz prve ruke kako izgleda saradnja sa mentorkom Cecom Ražnatović.

-Srećna sam kao Nova godina – rekla je na početku razgovora Sanja, a osmeh joj od sreće nije silazio sa lica.

-Potrudila sam se. Mentorka mi je dosta pomogla, a ja sam opravdala njena očekivanja, ali i očekivanja moje porodice. Mislim da su plakali, sad idem kod njih – rekla je Sanja.

Kandidatkinja koja je u timu Cece Ražnatović prezadovoljna je saradnjom i pripremama za samo takmičenje, a sada nam je ispričala i kako sve to izgleda.

-Želim da pohvalim našu mentorku pre svega, jer ona nije samo mentorka. Ona je pre svega dobar čovek, ona je nama i psiholog i pedagog. Uvek je tu za nas, bilo onlajn ili uživo. Uvek nam deli neke savete i iz života, van takmičenja – ispričala je takmičarka.

Osim što se bavi pevanjem i što učestvuje u takmičenju za „Zvezde Granda“, Sanja studira Višu medicinsku školu.

-Volim podjednako obe profesije, mada pevanje malo više. Pevanje trenutno vodi – rekla je Sanja.

Iako ima tek 20 godina, ona je na velikoj Grandovoj sceni izvela repertoar klasičnih narodnjaka, pesme „Obraše se vinogradi“ i „Poludelo srce“, pokazavši da se savršeno snalazi u ovom muzičkom žanru.

-Od malena sam usmerena ka tom muzičkom pravcu. Iz muzičke sam porodice, tata je harmonikaš i on mi je puno pomogao. Sa njim i sa majkom sam vežbala kod kuće za nastup. Imala sam podršku od porodice – istakla je talentovana devojka.