Sanela Hasić svojim odličnim nastupom iznenadila sve ali i napravila haos između članova žirija

115

Sanela Hasić (25) iz Banovića uspela je da u četvrtom krugu „Zvezda Granda“ podeli mišljenja stručnog žirija i pokrene polemiku, što je na kraju rezultiralo svađom između Saše Popovića i Dragana Stojkovića Bosanca.

Sanela se u duelu našla sa Sarom Milivojević (17) iz Brčkog, a krajnji rezultat išao je u korist mlade Hasićeve koja je dobila maksimalan broj glasova.

Inače, Sanela iz tima Cece Ražnatović predstavila se pesmama „Volele se oči crne i zelene“ i „Sreća mi je okrenula leđa“, dok je njena protivnica, miljenica Ane Bekute otpevala bumere „Ej, Romale“ i „Nema ljepše cure od malene Đule“.

Iako je delovalo da je situacija veoma jasna i da Sanela ide u peti krug, pojedini članovi žirija je nisu štedeli.

Ana Bekuta nije bila zadovoljna glasanjem svojih kolega, smatrajući da je njena kandidatkinja oštećena, prva je dobila reč Viki Miljković koja jedina nije glasala za Saru.

-Nisam dala glas jer mi se nije dopalo. Prva pesma je pogrešan odabir za tebe, pitala sam se kako si do ovog kruga došla?! Mislila sam da će druga biti bolja, ali ne…Ne znam šta je žiriju danas. Ovde su dvostruki i trostruki aršini- objasnila je Viki i dodala da ima pravo da glasa kako smatra da treba.

Dragan Stojković Bosanac je otkrio da je na probi slušao obe takmičarke i da su bile odlične, što ne može da kaže za ono što su na sceni pokazale.

-Pusti probu – dobacio mu je Saša Popović, a Đorđe David se kroz osmeh nadovezao:

–Čovek nikad nije bio na probi!

Za Sanelu je rekao da je ovo njeno najgore izdanje i da vrlo dobro zna da odlično peva, ali da joj se večeras dogodio kiks.

On je objasnio da su obe kandidatkinje grešile večeras, ali da su vizuelno odlično izgledale na sceni. Ipak, morao je nešto da dobaci svojim kolegama i ponovo zatražio reč.

-Zamolio bih Popovića da ne skače kao gumeni zec. Ja ne glasam ne obraćajući na ishod glasanja mojim kandidatima. Ima dva ali vredna. Popoviću, brini se malo i oko mojih kandidata- istakao je Stojković, a Popovića je najviše zanimalo zašto je naružio Sanelu i još joj dao glas.