Svi je znamo kao Zorju, ali evo kako se ona tačno zove

114

Nekadašnja finalistkinja „Zvezda Granda“, Zorja Pajić istakla je se još pri svom prvom pojavljivanju u najgledanijem takmičenju kako svojim vokalnim sposobnosti, tako i harizmom i nesvakidašnjim, veoma zvučnim imenom.

Ipak, malo ko zna da je Zorja zapravo umetnički nadimak i da joj u ličnoj karti stoji drugo ime.

Ona je za Grand svojevremeno objasnila kako je došla na ideju da od Zorice postane Zorja.

– Pravo ime mi je Zorica, ali kada sam birala ime za Instagram odlučila sam da to bude Zorja po boginji iz slovenske mitologije. Tada mi nije bilo na pameti da će mi to biti umetničko ime. ali sada tako želim da se predstavljam u javnosti– objasnila je pevačica tokom takmičenja.

Malo ko zna i da se pevačica pre udaje prezivala Joksimović, a jednom prilikom se našalila i rekla da joj Željko Joksimović nije rođak.

Zorja je od uličnog svirača, preko Muzičke akademije postala jedna od najinteresantnijih učesnica „Zvezda Granda“ koja i nakon takmičenja privlači veliku pažnju.

O iskustvu sa ulica Novog Sada govorila je za Grand i priznala da je zbog studiranja bila primorana da proba da svira u vojvođaskom gradu.

-Situacija u mojoj porodici u tom momentu nije bila finansijski stabilna, tako da je bilo pitanje da li ću moći da nastavim sa školovanjem. Došla sam do toga da se osećam bespomoćno, kao da ništa nije do mene, kao da sam saterana u ćošak. Sećam se momenta kada sam odlučila da izađem na ulicu da sviram. Bio je 10. decembar, minus 10 napolju, izašla sam na pijacu. Bilo me je strah, kao nikada do tada. Svirala sam Baha, a svi su zastali da me poslušaju, od deka i baka do dečice, neki su dali novac neki ne– ispričala je Zorja koja je za Grand prvi put javno pričala o borbi sa anksiozno