Maja Jevtić konačno otkrila da li je Bosanaca razočarao

138

Mlada i talentovana takmičarka Maja Jevtić iz Rogatice ove subote dala je sve od sebe da opravda očekivanje publike i stručnog žirija što joj je donekle i pošlo za rukom.

–Svakako da sam imala pozitivna očekivanja, ali mislim da ih polako prevazilazim – započela je takmičarka razgovor za Grand online.

Mentorka Marija Šerifović istakla je da je zadovoljna takmičarkinim nastupom, ali je ovog puta glas Dragna Stojkovića Bosanca izostao, što je Maja prokomentarisala pred našim kamerama.

–Videla sam da je većina zadovoljna, ali ja se nisam razočarala. Idem sada u baraž, pa ćemo videti šta će biti – kratko je odgovorila takmičarka.

Maja nam je objasnila i zbog čega će ukoliko prođe u naredni krug takmičenja ostati verna narodnjacima.

-Ta muzika definitivno najbolje prolazi na terenu, to nekako najviše pevam iz srca mada volim i zabavnu muziku, ali i rok – rekla je Jevtićeva.

S obzirom da Marija Šerifović važi za strogog, ali pravednog mentora kod koga sve funkcioniše baš onako kako treba, zamolili smo Maju da nam otkrije kao se pevačica ponaša iza kulisa.

–Znala sam da ću nju izabrati za mentora, volim njenu odlučnost i sigurnost. To što ona direktno govorio ono što misli. Lenja sam osoba kada treba da promenim ono što ne valja, a Marija mi daje veliki podstrek – objasnila je Maja i otkirla ko joj je omiljena pevačica, te čiju karijeru priželjkuje a ceo intervju možete da poslušate u videu ispod.